Om mig

Dr. Agata Klinik

Om Dr. Agata Kwiatkowska-Bularz

Vårt mål är att ge patienter de bästa och säkraste behandlingar. På mottagningen används de senaste teknikerna och världens ledande varumärken. En omfattande forskning står bakom våra metoder och produkter.

Dr Agata Kwiatkowska-Bularz är legitimerad läkare, specialist i allmänmedicin. Har jobbat med estetiska behandlingar sedan 2010, första utbildningar gjorde hon i sitt hemland där hon hade utfört behandlingar i 4 år.

Numera är hon certifierad läkare inom fillers och botox behandlingar även i Sverige. Har gått utbildningar via REBS – Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige.

Agata Kwiatkowska-Bularz
Dr Agata Klinik 3

Konsultation

Från och med 1 juli 2021 måste du som ny patient/kund boka en konsultation minst 2 dagar innan din behandling. Konsultationen är gratis och kan göras oavsett om det är via FaceTime eller på plats.

Vacker kvinna

Patientsäkerhet

Vi ber dig att i god tid innan ditt besök läsa om din behandling på hemsidan. Under tiden fram till behandling har du en betänketid. På Dr Agata Klinik behandlas du endast av legitimerad läkare.

Kvinna i rosa

Underskrift

När tiden för din behandling närmar sig, kommer du få en länk till samtycke av din behandling. Vi ber dig läsa igenom den innan du träffar din doktor. Vid besöket kommer du få skriva på samtyckesblanketten.

Boka tid!