EXCEED MEDICAL MICRONEEDLING

Världens första FDA godkända apparat för microneedling.
Även CE Medical godkänd för medicinska behandlingar som PCI perkutan kollageninduktion och akneärr.

Betraktas som ett av de snabbaste och enklaste sätten till hudföryngring. Exceeds hårtunna nålar är säkra och ger minimal smärta. Behandlingen ger mikroskador i huden och frisätter kroppens egna tillväxtfaktorer. Dessa transporteras sen till hudens yta och nytt kollagen och elastin bildas för att ge huden mer fasthet och elasticitet.
Behandlingen börjar med att först rengöra ansiktet, sedan appliceras ett tillväxtfaktor-serum genom en spruta överallt på huden. Behandlaren kommer att slussa in serumet med verktyget (pennan), applicera ett annat lager serum och sedan använda en mask över toppen för att försegla allting.

Vilka områden på kroppen kan behandlas?
Microneedling är inte enbart för ansiktet. Behandlingen kan göras överallt där huden på kroppen behöver repareras, t.ex. bristningar på kroppen. I genomsnitt bör 4 till 6 sessioner göras.

Hur ofta får man upprepa behandlingen?
Om din hud är generellt i bra skick och du tar hand om den, kan du göra en microneedlebehandling var 3:e till 6:e månader, men någon med dramatiska akneärr ska planeras att göra behandlingen en gång per månad i 4 till 6 månader. Efter det kan du komma in en gång om året för en underhållsbehandling och när du känner att du behöver ge din hud en liten boost.

Vad ska jag göra efteråt?
Du måste undvika smink resten av dagen. Aktiva produkter som t.ex. retinol rekommenderas inte de nästkommande dagarna. Du kan använda dina krämer och vanliga makeup-procedur dagen efter.

Bilder med behandlingseffekter

Exceed medical microneedling
Dr Agata Klinik 3

Konsultation

Från och med 1 juli 2021 måste du som ny patient/kund boka en konsultation minst 2 dagar innan din behandling. Konsultationen är gratis och kan göras oavsett om det är via FaceTime eller på plats.

Vacker kvinna

Patientsäkerhet

Vi ber dig att i god tid innan ditt besök läsa om din behandling på hemsidan. Under tiden fram till behandling har du en betänketid. På Dr Agata Klinik behandlas du endast av legitimerad läkare.

Kvinna i rosa

Underskrift

När tiden för din behandling närmar sig, kommer du få en länk till samtycke av din behandling. Vi ber dig läsa igenom den innan du träffar din doktor. Vid besöket kommer du få skriva på samtyckesblanketten.

Boka tid!