Medicinsk hudvård

Easy Phytic Peel – peeling för akne och hyperpigmentering.

Easy Phytic Peel från Skin Tech är en själv-neutraliserande peeling som innehåller glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och fytinsyra. Detta är en ytlig peeling som exfolierar i epidermis, samtidigt som den stimulerar djupt ner. Den ger absolut ingen återhämtningstid. Eftersom hudens ytliga skikt ofta skadas av sol, cigarettrökning och andra miljöföroreningar, är detta en potent antioxidantbehandling som dämpar fria radikaler och hjälper till att förebygga postinflammatorisk hyperpigmentering.

Detta är också utmärkt för behandling av både tonårs- och vuxen akne. På grund av peelingens skonsamhet kan den användas för patienter som lider av atopisk dermatit, rosacea och för alla hudfärger och hudtyper.

  
 

Easy TCA Classic Peel

Medeldjup peeling som innehåller TCA (triklorättiksyra). Används för att behandla: pigmenfläckar, fina linjer,stora porer, solskador, åldrad hud, melisma, acne och acneskadad hud. Huden flagnar normal 3-5 dagen. Passar personer hudtyp PF 1-6.

Easy TCA Pain Control Peel

Medeldjup peeling som innehåller 15% TCA (triklirättiksyra) samt fenol som ger en bedövande effekt. Behandlingen är således smärtfri. Används för att behandla: pigmenfläckar, fina linjer,stora porer, solskador, åldrad hud, melasma, acne och acneärr. Huden flagnar normal 3-5 dagen. Passar personer hudtyp 1-6.

 
 

Easy Proxy Versicolor Peel

Peeling baserad på AHA syror för peeling av epidermis som ger en kraftfull exfoliering utan att huden flagnar. För behandling av fina liter och tecken på åldrande, torr och livlös hud, tidiga UV-skador. Peeling är mycket säker att använda för behandling av ungdomsakne.
Rekommenderas 3-4 behandlingar.

SkinPlan – hudvårdsprodukter

Med SkinPlans analys 302 mäter vi din huds barriärfunktion på serum och fukt samt förklarar vilka produkter ur SKinPlans sortiment som passar din hud bäst.

Efter du använder hudvårdsprodukterna under 3 veckor kan du återkomma och kontrollera för att se hur dina värden har förbättras.

Företaget som utvecklat SkinPlan, är specialister på medicintekniska produkter att förbättra, läka, skydda, och reparera huden. Företaget grundades 2004 och har patent, utvecklar samt tillverkar egna produkter.

SkinPlan är ett banbrytande hudvårdsprogram. Få perfekt hy genom att använda med A B C metoden.

  • Analysera
  • Balansera
  • Kontollera
Dr Agata Klinik 3

Konsultation

Från och med 1 juli 2021 måste du som ny patient/kund boka en konsultation minst 2 dagar innan din behandling. Konsultationen är gratis och kan göras oavsett om det är via FaceTime eller på plats.

Vacker kvinna

Patientsäkerhet

Vi ber dig att i god tid innan ditt besök läsa om din behandling på hemsidan. Under tiden fram till behandling har du en betänketid. På Dr Agata Klinik behandlas du endast av legitimerad läkare.

Kvinna i rosa

Underskrift

När tiden för din behandling närmar sig, kommer du få en länk till samtycke av din behandling. Vi ber dig läsa igenom den innan du träffar din doktor. Vid besöket kommer du få skriva på samtyckesblanketten.

Boka tid!