Infuzionsystem

Infuzion är en helt ny nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs ner i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.

Infuzionsystem
Infuzionsystem

Infuzion är rekommenderat för:

  • Förebyggande och reducering av rynkor
  • Eliminering av kråk fötter
  • Minskning av mörka cirklar under ögonen
  • Jämnar ut och förändrar hudtonen

Rekommenderas 3 behandlingar med en vecka mellanrum. Effekten håller i månader och efter den tiden räcker med påfyllning -en behandling var 6:e månad.

Pris : 1 behandling 1900 kr, 2 behandlingar 3500, 3 behandlingar 5300 kr

Infuzionsystem

Före- och efterbilder

Dr Agata Klinik 3

Konsultation

Från och med 1 juli 2021 måste du som ny patient/kund boka en konsultation minst 2 dagar innan din behandling. Konsultationen är gratis och kan göras oavsett om det är via FaceTime eller på plats.

Vacker kvinna

Patientsäkerhet

Vi ber dig att i god tid innan ditt besök läsa om din behandling på hemsidan. Under tiden fram till behandling har du en betänketid. På Dr Agata Klinik behandlas du endast av legitimerad läkare.

Kvinna i rosa

Underskrift

När tiden för din behandling närmar sig, kommer du få en länk till samtycke av din behandling. Vi ber dig läsa igenom den innan du träffar din doktor. Vid besöket kommer du få skriva på samtyckesblanketten.

Boka tid!